skip

Sweden

BESÖK OSS

Vi erbjuder grunderna för att resa med en budget, med tillförlitligheten och säkerheten för ett nationellt varumärke som du kan lita på - så att du kan få resten du behöver för vart du än reser dig i södra Kalifornien och därefter.

Välkommen till Oasis Inn & Suites 29 Palms


RODEWAY INN & SUITES 29 PALMER NÄR JOSHUA TREE NATIONAL PARK
När allt du behöver är en solid affär på en enkel vistelse, är vårt Oasis Inn & Suites® 29 Palms nära Joshua Tree National Park hotell precis vad du letar efter. Vi är bekvämt beläget vid natursköna motorväg 62 nära 29 Palms Marine Base.

Du hittar många andra lokala platser, aktiviteter och attraktioner att utforska nära vårt rökfria hotell, av vilka några inkluderar ingången till den fantastiska Mojave National Preserve, MCCS 29 Palms och:

City of Joshua Tree
Mojave National Preserve
Joshua Tree Retreat Center
Södra Kalifornien Vipassana Center
Copper Mountain College
Du kan också enkelt få många utomhusaktiviteter i hela området, inklusive Cleghorn Lakes Wilderness, Sheephole Valley Wilderness, Big Morongo Canyon Preserve och stargazing-utflykter med Sky's the Limit.

Vi erbjuder grunderna för att resa med en budget, med tillförlitligheten och säkerheten för ett nationellt varumärke som du kan lita på - så att du kan få resten du behöver för vart du än reser dig i södra Kalifornien och därefter. Bekvämligheter inkluderar:

Gratis varm frukost
Gratis wifi
Restaurang och bar
Mötesplats
Veckostädning
Alla våra färska, rena rum har 32-tums platt-TV, skrivbord, mikrovågsugn och kylskåp, tillsammans med gratis premiumfilmkanaler och en fin, varm dusch för att väcka dig på morgonen.

Om du vill ha stort värde medan du är på vägen har våra Oasis Inn & Suites 29 Palms nära Joshua Tree National Park du täckt. Njut av en god natt, stora besparingar - boka med oss ​​idag!

Händelser i 29 Palms och Joshua Tree

händelser här

HOTELLMENITETER

Gratis WiFi höghastighetsinternet
Gratis parkering och lastbilar Välkommen
Gratis varm frukostbuffé
Säsongens utomhuspool och spa
Grillområde och kök med bord och stolar
Affärscentrum
Restaurang nära med mötesplats
Plattskärms LCD-TV och kabel
Kylskåp och mikrovågsugn
Kaffebryggare och hårtork
Familjesviter med soffa och våt bar
INGEN husdjur tillåtna utom ADA-godkänd

Sverige erbjuder ett allt från djupblå skärgård och norrsken, till mördarmode, mat och design.

Svensk stil

Få länder är lika designlästa som Sverige. Oberoende smak och uppmärksamhet på detaljer gör att mycket av landet ser ut som ett skott för tapeter eller arkitektonisk digest. Nästan alla i Stockholm fick memoet för att ”se skarp ut”, medan förekomsten av oemotståndliga möbler, textilier och belysning på kaféer, restauranger och hem i hela landet är inget annat än avundsvärt. Ändå är svensk stil sällan otrolig; form och funktion är nära kopplade i ett samhälle som vördar måttlighet, enkelhet och praktiska. Förbered dig på att fira alla vackra och demokratiska saker.

Natural Grandeur

Sanningen ska sägas, det bästa med Sverige är dess naturliga tillgångar. För att verkligen uppskatta detta lands magnetism, ta dig tid att lämna staden bakom. Oavsett om du seglar över en skärgård till en ensam ö eller vandrar längs en kunglig spår flankerad av snöklädda berg, känslan av rymd, ensamhet och frihet matchas av få hörn av Västeuropa. Det är perfekt: Sverige hävdar en av de lägsta befolkningstätheterna på kontinenten. Så gå upp tält vid en baltisk strand eller åka med släde under norrskenet. Du kan tacka Mother Nature senare.

Samerna

Den norra änden av Sverige är hem för samerna. En av Europas få ursprungsbefolkningar, deras rika och forntida traditioner erbjuder en mycket annan upplevelse av den svenska upplevelsen. För samerna är norra Sverige känt som Sápmi och dess vilda, spännande vildmark är det bästa stället att prova på samisk kultur. Tillbringa en natt eller två i ett samiskt renläger, ta en hundspann eller bara gräva i lokala smaker på en samisk restaurang. Alla erbjuder minnesvärd, tankeväckande inblick i en ofta förbisett sida av landets kulturella tapestry.

Historiska rikedomar

Historia är skriven stort i Sverige. Forntida runstenar växer upp ur gräsbevuxna parker, medan enorma stenfartygsområden och gravhögar minns försvunna kungar och chefer. Över hela landet, muromgivna medeltida städer, fästningar vid havet, tornpalatser och avslöjande museer vittnar om Sveriges långa och komplexa bakre historia. Varje historisk föremål, byggnad och ruin är en pussel. Sätt ihop dem så kommer du närmare att förstå hur varje historiskt högt och lågt har hjälpt till att forma den moderna nationen och dess allmänt beundrade medborgare.

 

VÅR Hotell

71809 Twentynine Palms HighwayTwentynine Palms, CA 92277

(760) 361-4009

gm@rodewayinn29palms.com

AFFÄRSSTIMER

24 timmar per dag 7 dagar per vecka